Nieuws

Ook in 2020 zijn wij weer opgenomen in de Gault Millau gids!
https://www.gaultmillau.com/restaurant/harbour-club

Beau Bassin

Zondag 4 september vindt het evenement Beau Bassin plaats. Mode, lekker eten, een verfrissend drankje en een sfeervolle binnenhaven. Genietend van een menu geserveerd door een van de restaurants van ‘t Bassin aanschouwt u de inspirerende mode van modeboetieks uit Maastricht en omstreken. Gangen van het menu en modeshows wisselen zich continu af. Begeleid door muziek en versterkt door verrassende lifestyle-elementen. Dat is Beau Bassin.

 

Reserveer uw plaatsen voor lunch of diner via +31 43 450 6666 of info@harbourclub.nl

5 augustus, 2016

Verwen je moeder zondag aanstaande zondag op ons terras! Klik op menu’s

3 maart, 2016

SuperGastvrij uw plannen maken!

Een mooi concert, een heerlijk restaurant, een prachtige wandeling, die enórm gezellige kroeg en inspirerende rondleiding! Waar begint u met zoeken als toerist en zelfs als bewoner van een regio? Vanaf nu is er één plek waarop alles te vinden is, www.SuperGastvrij.nl.

“Ik wil snel datgene vinden wat me aantrekt!”
Waarom we het doen? Er zijn zo veel mooie ondernemers. Ondernemers die dat extra duwtje in de rug prettig vinden en daar ook de voordelen van inzien. Onduidelijkheden en gecompliceerde software systemen maken het er niet gemakkelijker op, en dat is de reden waarom wij met SuperGastvrij dit patroon willen doorbreken. Het kan ook eenvoudig, het hoeft niet duur te zijn én het is geschikt voor iedereen, groot en klein! SuperGastvrij, toch?

13 mei, 2014